Over ons

Wij adviseren u bij de aan- en verkoop van een woning

Door jarenlange dienstverlening in de bouwkundige sector, is de ervaring al aanwezig. Nu echter mag Chantal zich geregistreerd woning inspecteur noemen. Schakel ons in voor een bouwkundige keuring en je krijgt een duidelijk overzicht van de technische staat van een woning.

Wij voeren deze keuringen met respect voor afspraken en oog voor kwaliteit uit. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Chantal Bruls

Sertum Geregistreerd >

Wij, Sjef en Chantal, natuur en dierliefhebbers pur sang beheren een pand ligt in het buitengebied van Voerendaal. Onze liefde voor dieren en natuur heeft ons doen besluiten hier te gaan wonen en dus ook werken.

Vanuit de vraag in de markt naar onze deskundigheid zijn wij met Hoeve CenS gestart. In de toekomst hopen we onze liefde voor dieren en natuur, maar ook onze bouwkundige interesse en ervaring verder te kunnen ontwikkelen en daardoor van onze hobby nog meer ons werk te maken.

Over het algemeen koop je een woning of appartement éénmalig of slechts enkele keren in je leven. Bij de aankoop van een pand is het in veel gevallen de bedoeling om voor langere tijd in te gaan wonen. Uiteraard wil je hierbij dan ook graag een goede koop doen, het is tenslotte geen brood of kledingstuk wat je koopt.

Wanneer je je droomwoning gevonden lijkt te hebben, wil je niet op korte termijn nog voor onverziene kosten komen te staan daar gebreken aan de woning. Het is daarom van groot belang om voldoende aandacht te besteden aan de bouwkundige staat van een woning, alvorens je de koop definitief maakt. Zorg dat je weet wat je koopt, als koper heb je immers een onderzoeksplicht en bovendien verwachten ook steeds meer hypotheeknemers dat de hypotheekgever een deskundige woning inspectie uit laat voeren.

Door jarenlange ervaring in de bouwkundige sector, is de stap klein naar ‘woning inspecteur’ (Sertum Register). Schakel ons in voor een bouwkundige keuring en je krijgt een duidelijk overzicht van de technische staat van een woning.

Hoeve CenS maakt gebruik van een vast team. Dat breiden we uit met gelijkwaardige professionele specialisten uit de regio. Stuk voor stuk ervaren en flexibele vakmensen, die wij 100% vertrouwen als het gaat om

  • inzet en eerlijkheid
  • kennis van materiaal en techniek
  • zelf meedenken in (on)mogelijkheden
  • de lat hoog hebben liggen
Geïnteresseerd? Neem contact op