Als je een woning koopt, kan een bouwkundige keuring handig zijn om te voorkomen dat je een kat in de zak koopt. Maar wordt zo’n bouwkundige keuring wel altijd goed uitgevoerd? En wat gebeurt er als er achteraf nog allerlei gebreken worden ontdekt?

In mei 2021 heeft het programma Kassa aandacht besteedt aan de kwaliteit van bouwkundige keuringen, maar hier wordt niet stilgestaan bij verborgen gebreken waarbij je niet door muren of vloeren kunt kijken. Hoeve CenS Adviesbureau is Sertum Geregistreerd en staat voor eerlijkheid en kwaliteit. Onze aandacht is gericht op de bouwkundige staat van uw droomwoning.

De Woninginspecteur NTA-8060 houdt zich in zijn dagelijkse werk (onder meer) bezig met de volgende taken, betrekking hebbende op private woningen:

  • De inspecteur bereidt de inventarisatie/inspectie voor
  • Voert inspecties uit de deze uit op basis van het opgestelde inspectieplan of de inspectieopdracht indien sprake is van een klant met een eigen inspectiemethodiek en –format.
  • De inspecteur stelt een deugdelijke rapportage op met voor de opdrachtgever bruikbare gegevens.
  • De inspecteur ligt het rapport toe aan de opdrachtgever.

Wij adviseren u bij aan- en verkoop van panden, met respect voor afspraken en oog voor kwaliteit. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.